Jordbær-Ribs snitte
En lækker snitte to-go med smag af sommerens søde jordbær og syrlige ribs - toppet med pistacie crunch og chokolade.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 64 stk.
- 2.200 g Mørdej (1 plade)
- 75 g Pistaciekerner
- 40 g Mørk chokolade
- 20 g Pasteuriserede æg
Sådan gør du
Mørdej rulles ned til 3 mm og deles i 2 stykker (pladestørrelse), og der prikkes med svigermor.
Et lag lægges på pladen med bagepapir og frugtfyldningen fordeles jævnt her på.
Endnu et lag mørdej lægges oven på frugtfyldningen og der stryges med æg.
Drys med finthakkede pistaciekerner og bag ved 200 grader i ca. 25 min.
Efter afkøling, udskæres i baner af 8 x 8 (eller i ønsket størrelse).
Snitter pyntes med mørk chokolade.