Hindbær i skål miljo

Produktionen ved Igos

Produktionen foregår i en moderne fabrik i Hedehusene. Høj ensartet kvalitet kræver godt håndværk og det kombinerer vi med moderne og innovative industrielle metoder, der udføres af medarbejdere med en høj faglig kompetence.

Vi har i mere end 60 år udviklet vores recepter indenfor marmelade og sirup. Men selv med den bedste recept, er vi afhængige af råvarernes kvalitet. Et væsentligt parameter i vores produktion af marmelade, er således samarbejdet med de bedste producenter af bær og frugt, samt naturligvis at være selektive med hvilke frugt- og bærsorter vi bruger.

Æbletærte miljø step3

Vi udvikler sammen

I vores produktudvikling og prøvebageri udvikler vi hele tiden nye produkter med afsæt i dine behov og aktuelle trends på markedet. Vi arbejder struktureret med smag, konsistens og udseende, som alle er vigtige parametre, uanset om der er tale om bagefaste marmelader, frugtfyldninger eller andre fødevarer, som produceres på vores fabrik.

Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder i hele udviklings processen, og det er vores målsætning, at medvirke til at omsætte nye trends til fødevarer. Denne tendens vil vi gerne videreføre og sammen udvikle morgendagens favoritter.