Jordbærmarmelade miljo

Hvem er Igos

IGOS er en fødevareproducent med stor ekspertise indenfor produktion af marmelader, frugtfyldninger og andre halvfabrikata. 

Siden sin start i 1942 har IGOS produceret marmelader og sirup, og kan i dag tilbyde et meget bredt sortiment til både bageri, foodservice og industri.

Med stor fokus på kvalitet og produktudvikling, tester vi på eget laboratorium, for at sikre en høj- og ensartet kvalitet i vore produkter.

Vi ønsker at kombinere godt håndværk med innovativ teknologi og gode råvarer. Dette har været vores filosofi siden starten, og er grundlaget for virksomhedens succes og høje produktkvalitet.

IGOS er i dag et selvstændigt selskab i ODENSE-Gruppen.

Se også vores virksomhedsbrochure her.

Makronsnitter miljo 1

Vi er mestre på bagestabilitet

Vi har en stærk kompetence indenfor produktion af marmelader og frugtfyldninger, der altid er bagefaste, tørstofstabile samt smags- og farvestabile ved bagning.

Hindbærsnitter step

Ensartet høj kvalitet hver gang

Fra virksomheden blev grundlagt har vi leveret produkter ind til industri- og bagerikunder, som kræver en ensartet kvalitet i produktionen. Ensartet kvalitet er derfor en del af vores DNA, således vores kunder altid kan regne med at vores produkter er de samme – gang efter gang.

For os er godt nok ikke nok!